News

Tot dan! #invitation #presentation ... See MoreSee Less

View on Facebook

Kom danse! #crazycultroadshow #release ... See MoreSee Less

Crazy Cult Roadshow + Sugar Plum Fairy

maart 9, 2018, 8:00pm - maart 9, 2018, 7:00pm

Finally. Na twee EP's, een finaleplek binnen popwedstrijd Nu of Nooit én een Popronde-selectie verschijnt dit jaar eindelijk het officiële debuutalbum van Crazy Cult Roadshow. Een plaat met uitsluitend nieuw materiaal die in eigen beheer zal worden uitgebracht. Om dit stukje auditieve kunst in haar waarde te voorzien mikt de band ditmaal op vinyl. De crowdfunding-actie loopt as we speak en je kunt het viertal steunen via de volgende link: www.crazycultroadshow.com Op 9 maart 2018 a.s. presenteert Crazy Cult Roadshow het debuutalbum dat op deze datum ook al digitaal zal verschijnen. Plaats van handeling: de Oefenbunker, Landgraaf. Afhankelijk van de crowdfunding is de plaat later dit jaar dus ook op vinyl te verkrijgen. Let op: je kunt middels de inzamelingsactie ook direct je ticket voor de releaseparty bestellen én reserveert hiermee meteen een gesigneerd exemplaar. Meer info ook via de website van de band. Wij zouden het wel weten… Support wordt deze avond verzorgd door Sugar Plum Fairy - de band van kunstenaar Lars Ickenroth - die tevens het te gekke artwork van het te presenteren CCR-album ontwierp. Be there! Het belooft een apocalyptische avond te worden. Doors: 20:00 Start: 21:00 Entree: €5,00

View on Facebook

Crazy Cult Roadshow updated their cover photo. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Crazy Cult Roadshow updated their profile picture. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Weet je nog, eind jaren '90 toen Shania Twain een lekker wijf was en met die clip in die woestijn kwam? Wij deden het even dunnetjes over met het best verkrijgbare die middag!

Tegendraads als we zijn, dus een B-kantje als eerste clip. Maar op 9 maart komt onze eerste LP uit met enkel eigen nummers. Dit vieren we met een releaseshow in de Oefenbunker met als support onze vrienden van Sugar Plum Fairy. Check het evenement Crazy Cult Roadshow + Sugar Plum Fairy.

Natuurlijk kan je zowel onze nieuwe plaat alsook de kaartjes voor de show nog pre-orderen. Ga naar: www.voordekunst.nl/projecten/6719-crazy-cult-roadshow-debuutalbum-vinyl-1
... See MoreSee Less

View on Facebook

De videoclip voor “If It Bleeds…” staat nu online!

https://www.youtube.com/watch?v=Z4g1ugHuZIs

Selectie Nu of Nooit 2015!

Vandaag kregen we het fijne nieuws dat we deel uit maken van de selectie van Nu of Nooit 2015, dè bandwedstrijd van Limburg, waarvan de winnaar de volgende editie van Pinkpop mag openen. Op 23 oktober is onze voorronde in de Muziekgieterij te bewonderen, wees erbij!

11041515_1066224823422967_6888607094082875351_n

——————————————————————————————————————-

Check out the first teaser!!!

https://www.youtube.com/watch?v=7PVpqJ8xPD4&feature=youtu.be

_____________________________________________________________

We’re working hard, our first EP will come out in September and our first shows are being booked.

1